Επικοινωνία

 • Διεύθυνση

  Ήλια Ευβοίας

 • Τηλέφωνο

  22260 - 24015

 • Κινητό

  697 777 52 99

 • FAX

  22260 - 24015

 • Email

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πώς θα έρθετε...

Αν έρχεστε από Αθήνα:

 1. Ακολουθείτε την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και στο 151ο  χλμ. στρίβετε δεξιά για Αρκίτσα. Από εκεί επιβιβάζεστε στο καράβι για Αιδηψό (45 λεπτά). Αφού φτάσετε στην Αιδηψό παίρνοντας το δρόμο για Λίμνη, σε λιγότερο από 10 λεπτά φτάνετε στα Ήλια.
 2. Παίρνετε την Εθνικά Οδό Αθηνών-Λαμίας, στρίβετε στη Χαλκίδα και ακολουθείτε το δρόμο για Αιδηψό. 7 χλμ. πριν την Αιδηψό θα συναντήσετε τα Ήλια.

Αν έρχεστε από Θεσσαλονίκη:

 1. Ακολουθείτε την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Αθήνας, στρίβετε στους Αγίους Θεοδώρους ή στο Βαθύκοιλο (διόδια) και παίρνετε το δρόμο για Γλύφα. Επιβιβάζεστε στο καράβι για Αγιόκαμπο. Από εκεί ακολουθώντας τη διαδρομή για Αιδηψό και συνεχίζοντας 7 χλμ. νότια, φτάνετε στα Ήλια.
 2. Παίρνετε την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Αθήνας, στρίβετε στη Χαλκίδα και ακολουθείτε το δρόμο για Αιδηψό. 7 χλμ. πριν την Αιδηψό θα συναντήσετε τα Ήλια.

www.balaska.gr - © Copyright 2018 - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος - Designed & Hosted by Dti.gr