Το χωριό Ήλια Ευβοίας

Ειδυλλιακές Διακοπές

Ήλια Ευβοίας

Ο Παράδεισος μόλις 2,5 ώρες από την Αθήνα

Τα Ήλια είναι ένα γραφικό παραθαλάσσιο ψαροχώρι, ΝΑ της Αιδηψού, σε απόσταση 8 χλμ. με πεντακάθαρη θάλασσα, μικτά (ιαματικά-θαλασσινά) μπάνια και χωρίς υγρασία.

Μόλις 2,5 ώρες από την Αθήνα και 7 χλμ. από την Αιδηψό, το γραφικό χωριό των Ηλίων με τα καταγάλανα νερά και το άφθονο πράσινο αποτελεί το ιδανικό μέρος για τις διακοπές σας

Πήρε το όνομα του από το ναό του Ηλίου Απόλλωνα (όπου και το Μαντείο του Σελινοντίου Απόλλωνα) που ήταν κτισμένος ψηλότερα στο όρος Τελέθριο. Γραφικό και φιλόξενο δέχεται κάθε καλοκαίρι παραθεριστές που έλκονται από την ποικιλομορφία του τοπίου. Ο τουρίστας μπορεί να φιλοξενηθεί σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και γκαρσονιέρες και να απολαύσει ποικιλίες θαλασσινών, που με τόση μαεστρία οι επαγγελματίες του προσφέρουν.

Εδώ ο επισκέπτης έχει τη χαρά να ηρεμεί, αλλά και να ξεφαντώνει, αν το θέλει, στα κέντρα διασκέδασης της περιοχής. Καταφύγιο για υποβρύχιους αλλά και παράκτιους ψαράδες που διαλέγουν αυτό το χόμπι για να περάσουν ευχάριστες στιγμές ξεκούρασης. Τοπικό πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας 17 Ιουλίου.

Η εύκολη πρόσβαση σε δραστηριότητες (θαλάσσιες δραστηριότητες, περίπατοι στη φύση, επισκέψεις σε μνημεία, μουσεία κ.τ.λ.), το ήπιο κλίμα, τα ιαματικά νερά που εκβάλλουν στη θάλασσα, στην άκρη του χωριού, σε συνδυασμό με το παρθένο περιβάλλον συμβάλλουν σημαντικά στην προσφορά ενός ειδυλλιακού πακέτου διακοπών.

www.balaska.gr - © Copyright 2018 - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος - Designed & Hosted by Dti.gr